Bio

Att gå på bio tycker jag är så kul!!Fr o m 1983 och nio år framåt pendlade jag med buss 12 mil varje dag! Det blev många böcker lästa under de nio åren!! Många av dem har senare blivit film! 1986 läste jag en fantastisk bok av Marianne Fredriksson: "Simon och ekarna". Igår såg jag filmen, mycket mycket bra. Kan varmt rekommendera den! Må vi aldrig glömma bort vad som hände!! Våre rötter formar hela vårt liv!

Rötter kräver näring
Rötter fäster livet
Rötter kan kvävas
Rötter strålar åt olika håll
Rötter kan stå stadigt i jorden
Rötter bör ej kapas för hårt
Rötter måste få rota sig
Rötter skapar nya rötter
Rötter är ömtåliga
Rötter behöver omsorg
Rötter formar livets krona

Vingar!

Vingar kan bära högt
Vingar kan bära långt
Vingar lyfter
Vingar skälver
Vingar fläktar
Vingar faller av
Vingar sluts
Vingar skadeskjuts
Vingar syns vita som änglar
Vingar öppnas
Vingar bör åter prövas

funderingar

Melodifestivaler: programmet som jag gillar för det är så mycket sång, musik o glamour. Varför detta usch o fy?
Vädret: ingen ordning alls, snö nu!! Regn dagen efter o massor med vatten o modd att traska i! Vilken tur att vi har fyra årstider så man kan få lääängta till våren!
Shopping: Köpt vinterkappa nu, snygg och bra reapris, kanske får inviga den om det blir mer snö och kallt o förberedd som jag är så köpte jag en ursnygg, lite tuff vårjacka okså med rabatt, det gäller att vara om sig och kring sig om man ska få något på sig (o även i sig).
Matlagning: Ett nödvändigt ont men jag gör alltid mitt bästa, o lagar väldigt god sådan (skryt) tycker mina barn och man (jäviga).Det är som när jag gick i skolan (fornminne), måste man gå där så ja se ovan (o det blev bra det oxå)!
Ljuset: Har återkommit!!<3

nyfrissad!

oj hade det blivit så långt!! det drar i nacken! ovant men Sabina är en "RACKARE" på att klippa snygga frisyrer! Även morfar blev så stilig, jag blir nykär!!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0